20.7. Suvilahden Yläpuutarhalla piknik-juhlat (VIALKA & Hermanni Turkki)

Oranssi ry järjestää rennon puutarhapiknik-tapahtuman Suvilahden Yläpuutarhassa sunnuntaina 20.7. klo 16-20.
Yläpuutarha sijaitsee Itäväylän rampin kupeessa, Suvilahden kartalla koodi 12: http://www.suvilahti.fi/sites/suvilahti/files/map-page/inline-files/aluekartta.pdf

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on sopiva kaikenikäisille. Ohjelmassa on nurmikolla lekottelun ja kesästä nauttimisen lisäksi elävää musiikkia HERMANNI TURKIN ja VIALKAN tarjoilemana.

Omat mölkyt, footbagit ja eväät mukaan - ja omat roskat tietysti pois. Samana päivänä viereiselle Suvilahden tapahtumakentälle levittyvät myös Suvilahden markkinat klo 12-18.

Esiintyjistä:
(soitot n. klo 18-20)

HERMANNI TURKKI on vuoden 2011 tammikuussa perustettu folkmelskettä soittava orkesteri, jonka kappaleet on tehty laulettavaksi kaduilla ja siksi yhtyeen äänimaailmaa hallitsevat tarinoiva ja teatraalinen soololaulu, voimakkaat yhteislaulut ja kirmailevat melodiariffit. Seitsenhenkisen orkesterin soitinvalikoimaan kuuluu mm. harmonikka, ukulele, läskibasso, klarinetti, mandoliini, cajon, perkussiokioski, melodika, huuliharput ja ksylofoni.
www.hermanniturkki.com

VIALKA (FRA) on kiertänyt väsymättömästi kaikkia maailman kolkkia aina perustamisvuodestaan 2002 alkaen. Energinen duo Marylise Frecheville (perkussiot & laulu) ja Eric Boros (baritonikitara & laulu) soittaa häpeilemättömästi kaikki rajat ylittävää musiikkia, joka on imenyt vaikutteensa perinteisestä ja modernista undergroundista.
www.vialka.com

Oranssi ry - www.oranssi.net - Lisätiedot: Juho Minerva / klubi(ät)oranssi.net
Suvilahti - www.suvilahti.fi
Suvilahden Markkinat - www.suvilahdenmarkkinat.fi

https://www.facebook.com/events/547798812009383/