Aamupalaa työmatkapyöräilijöille 14.5.!

Intro: 

Helsingin polkupyöräilijät (HePo), Oranssi ry, Luonto-Liitto, Reilun kaupan edistämisyhdistys ry ja Pelago Bicycles järjestävät Aamupalaa työmatkapyöräilijöille –tapahtuman Pyörällä töihin -päivänä 14.5.2013 kello 7:00-9:00.

Baanan alkuun, Mechelininkadun alikulun luona olevalle aukiolle perustetaan aamupalapiste, jossa jaetaan pyöräilijöille sämpylöitä sekä kahvi- ja teeannoksia, öljytään ketjuja ja pumpataan renkaita ja jutellaan mukavia!

Tervetuloa aamupalalle!

Aamupalaa työmatkapyöräilijöille –tapahtuman järjestämiseen on saatu tukea Helsingin liikuntalautakunnalta. Lisäksi tapahtumaa ovat tukeneet Nurmileipä Oy ja Opastemestarit Oy.

**

Vuonna 2013 on tarkoitus järjestää yhteensä jopa 3 aamupalatapahtumaa. Toinen tapahtuma järjestetään Maailman ympäristöpäivänä keskiviikkona 5.6. Sörnäisten rantatiellä Suvilahden sisäänkäynnin luona.

Tapahtumien järjestelyissä tarvitaan hepolaisten panosta: muun muassa telttojen ja kalusteiden pystyttäjiä, ruoan jakajia, ketjujen öljyäjiä ja renkaiden pumppaajia. Jos haluat olla mukana toteuttamassa vuoden positiivisimpia ja hauskimpia tempauksia, ota rohkeasti yhteyttä HePoon (info at hepo.fi)!