Aino Toiviainen-Koskinen Oranssi ry:n puheenjohtajaksi

Intro: 

Oranssi ry:n puheenjohtajaksi vuodelle 2011 on valittu 28-vuotias kulttuurituotannon opiskelija Aino Toiviainen-Koskinen.

Toiviainen-Koskinen on ollut mukana Oranssi ry:n toiminnassa vuodesta 1999, ja hän on toiminut aktiivisesti myös muissa kansalaisjärjestöissä, kuten Luonto-Liitossa. Hän on työskennellyt mm. Oranssi ry:n Alppipuiston Oranssi-festin sekä Artova Film festivalin tuottajana ja Unicefin projektisuunnittelijana. Parhaillaan Toiviainen-Koskinen suorittaa Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskeluun liittyvää työharjoittelua Tallinnassa Suomen Viron-instituutissa.

"Tavoitteeni puheenjohtajana on tuoda esille sitä kulttuuria, joka muuten ei saisi omaa tilaa tai paikkaa. Oranssi kunnostaa parhaillaan uutta toimintakeskusta Suvilahdessa, joka on Oranssin tulevaisuuden ja omaehtoisen kaupunkikulttuurin kannalta tärkeä hanke. Aion työskennellä, jotta nuorten innostuksesta ja omasta halusta syntynyt teatteri, musiikki  ja muu kulttuuri saavat itselleen arvoisensa paikan tulla esille. Taidetta ja kulttuuria ei voi ohjailla ylhäältä tulevilla määräyksillä ja rajoituksilla, vaan sen on annettava kasvaa haluamaansa suuntaan", linjaa Toiviainen-Koskinen tulevan puheenjohtajuutensa haasteita.