MITÄ SINÄ HALUAT? Ideointityöpaja Valvomolla 15.10.!

Intro: 

 

KUTSU

VALVOMO-TYÖPAJA 15.10.2011

 

TERVETULOA TÄYTTÄMÄÄN TILA TOIMINNALLA!

 

Oranssi ry. kunnostaa parhaillaan uutta Toimintakeskus Valvomoa Helsingin Suvilahdessa. Tarkoituksena on luoda nuorille toimijoille aidosti avoin tila, jossa toteuttaa omia hankkeita. Itse tekeminen ja omaehtoisuus ovat tärkeitä arvoja Oranssin toiminnassa.

 

Oranssi järjestää lauantaina 15.10. klo 12-18 työpajan, jonka aikana pohditaan mitä Valvomolta halutaan?

Sinä ja toverisi olette tervetulleita miettimään;

  • Minkälaista toimintaa Valvomossa tulisi järjestää, kuka sitä järjestää?

  • Miten tilasta tehdään aidosti avoin ja turvallinen käyttäjilleen?

  • Kuka talon asioista päättää, kuka siivoa vessan?

  • Miten sinä voit osallistua toimintaan?

 

VALVOMO RAKENNUS

Valvomoon valmistuu vuosien 2011 ja 2012 aikana klubi- ja teatterisali, harjoitussali, kahvila ja muita tiloja. Lisäksi rakennus sijaitsee osana Suvilahden voimala-aluetta, joten toimintaa voidaan laajentaa myös talon ympäristöön.

 

Rakennus on toiminut aikaisemmin työntekijöiden ruokala- ja sosiaalitiloina ja se oli yli kymmenen vuotta tyhjillään ennen kuin Oranssi ry. alkoi kunnostaa tiloja vuonna 2009. Kunnostus- ja siivoustyötä on tehty paljolti vapaaehtoisvoimin.

 

ORANSSI

Oranssi on nuorten kansalaisjärjestö, joka on saanut alkunsa 90-luvun alun talonvaltausliikkeestä. Oranssin aikaisemmat toimintakeskukset mm. Herttoniemessä ovat olleet vilkkaita keskuksia ikärajattomalle musiikkiklubeille, teatterille, festivaaleille ja erilaisille toimintaryhmille.

 

Viime vuosina Oranssi on toiminut väliaikaisissa tiloissa Suvilahden alueella sekä järjestänyt suosittua Oranssi Fest:iä osana Alppipuiston kesätapahtumia. Lisäksi Oranssi kunnostaa ja ylläpitää nuorten yhteisöllisiä vuokra-asuntoja Helsingin alueella.

 

TYÖPAJA

Työpaja järjestetään 15.10.2011 klo 12-18. Voit ilmoittautua etukäteen osoitteeseen otso.lapila@oranssi.net tai tulla vain paikalle. Työpaja on maksuton ja sen aikana tarjotaan lounas. Työpaja järjestetään Valvomolla osoitteessa Kaasutehtaankatu 1 rakennus 11. Työpajassa syntyneitä ideoita käytetään hyväksi suunniteltaessa Toimintakeskus Valvomon toimintaa.

 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset

Otso Lapila/Oranssi ry.

otso.lapila@oranssi.net

puh. 0445335868

www.oranssi.net/valvomo

 

MUSIIKKIA, TEATTERIA, VIDEOTA, TANSSIA, FILLAREITA, SKEITTAUSTA, ZINEJÄ, REMONTOIMISTA, MAALAUSTA, RUNOUTTA, RUOKAA, ITSEPUOLUSTUSTA, PELEJÄ, KIRJOITTAMISTA, OPPIMISTA, SARJAKUVAA, YHDESSÄ TEKEMISTÄ

Valvomon ideointityöpaja 15.10.2011Valvomon ideointityöpaja 15.10.2011