Oranssilla TUPARIT to 18.9. klo 14-16 / TUU PULLAKAFFELLE!!!

Suvilahden kulttuurikeskittymä sai lisää eloa, kun Oranssin uusi kulttuurikeskus aukesi yleisölle vanhalla voimala-alueella rakennuksessa numero 11. Toiminta käynnistyi kuin varkain elokuun lopulla, kun sateelta suojaa hakeneet ug-musiikkitapahtumat sekä avoimet ovet ja tilojen maalaustalkoot Taiteiden yönä houkuttelivat tilat tulvilleen väkeä.

Oranssi järjestää uudessa kulttuurikeskuksessa tupaantuliaiset torstaina 18. syyskuuta kello 14-16. Luvassa uusien tilojen esittelyä, pientä ohjelmaa, selkääntaputtelua sekä pullakahvit ja limpparit. Ja mitä nyt tupareissa yleensä tehdään. 

Oranssin kulttuurikeskus tarjoaa etenkin ruohonjuuritasolla toimiville nuorten ryhmille, yhdistyksille ja yksittäisille henkilöille mahdollisuuden järjestää kulttuuritoimintaa vaivattomasti. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja ikärajattomia.

Karkelot jatkuvat perjantaina 19.9. elävän musiikin merkeissä. Soittamassa Maria Gasolina feat. Paleface. Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön, soittoaika kello 21-22, liput 10€.

https://www.facebook.com/events/1556081041280187/?fref=ts