Prosessifestivaali 12.6. Suvilahdessa!

Intro: 

Suvilahdessa järjestetään Helsinki-päivänä 12.6. kesäkuuta klo 12–20 ensimmäistä kertaa Prosessifestivaali, joka on kansainvälinen katutaide- ja kaupunkifestivaali.

Se keskittyy graffiti- ja katutaiteen sekä julkisissa tiloissa toteutettavien taideprojektien esittelyyn ja edistämiseen sekä tarjoaa nuorisolle mahtavan tilaisuuden kokeilla itsekin graffitin tekoa! Odotamme tapahtumaan kaikkia innokkaita, joita värikäs graffitimaalaus, katutaide ja rento meininki kiinnostaa!

Festivaalin aikana Suvilahden alueella voi harjoitella graffitin tekoa, tutustua useisiin näyttelyihin, käväistä sarjakuvatyöpajassa tai huutaa katutaidehuutokaupassa oman olohuoneen seinälle vaikkapa graffitin!
Prosessifestivaali on osa Helsinki-päivän virallista ohjelmaa ja siihen on ilmainen sisäänpääsy.
Tapahtuman viralliset sivut löytyvät täältä:

Oranssi ry on järjestänyt Prosessifestivaaleille seuraavanlaista ohjelmaa:  

Katutaide-café 

 Reilua kahvia toimintakeskus Valvomolla (rak. 11) vastamaalattujen seinien väriloistossa. Töidensä äärellä mm. Alexandre Riviello (Underground Artist of the Year 2012) sekä taiteilijoita Multicoloured Dreams -kollektiivista. Tarjolla myös notkuvat pinot leikkaa-liimaa -materiaaleja ja muita askartelutarvikkeita vaikkapa postikortin tai julisteen tekoa varten. Ovet auki ja pannut kuumina koko festivaalien ajan klo 12-20. 


JÄTTILÄISSARJAKUVAA! -työpaja

Tervetuloa mukaan tekemään toimintakeskuksemme (rakennus 11) ulkoikkuna-aukkoihin ripustettavaa jättiläissarjakuvaa. Kuvat tehdään reilun neliömetrin kokoisille levyille tussilla ja spraymaalilla. Työpaja aloitetaan valmistelun merkeissä jo maanantaina 10.6. klo 12. Hommia jatketaan ja valmiit työt ripustetaan ikkuna-aukkoihin keskiviikkona 12.6. Prosessifestivaalien aikana (klo 12-20). Työpaja toteutetaan yhdessä Sarjakuvakeskuksen kanssa, ja heiltä saapuukin vetäjäksi mr. Antti Hintsa.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Juho Minerva / klubi@oranssi.net

Juha Pekka Tapani Heikkinen JA NIIN EDELLEEN
Katusoiton hallitseva Suomenmestari JPTH skulaa jossainpäin Suvilahtea noin klo 18. Varmaan siellä missä parhaalta tuntuu ja missä on jengiä.

osoite:
Oranssi / toimitakeskus Valvomo (rakennus 11, Suvilahti)
Kaasutehtaankatu 1
00540 Helsinki
Lisätiedot: Juho Minerva / klubi@oranssi.net