Vapaaehtoiseksi Oranssille?

Tule tutustumaan toimintaan Oranssin kulttuurikeskukselle 18.3. kello 17!

Seksihullut OranssillaSeksihullut Oranssilla

Oranssin klubitilassa Suvilahdessa järjestetään viikoittain keikkailtoja, työpajoja, teatteriharjoituksia ja muita tapahtumia. Suurin osa tapahtumista syntyy silkasta järjestämisen halusta. Tapahtumajärjestäjät varaavat tilat Oranssilta, järjestävät omannäköisiään tapahtumia ja levittävät sanaa niistä omia kanaviaan pitkin.

Mikään tapahtuma ei pyörisi ilman vapaaehtoisten tukea. Talkoolaiset myyvät lippuja, auttavat ruoanlaitossa ja siivouksessa, pyörittävät kahvilaa ja tekevät tapahtumasta viihtyisän. Oranssi tarjoaa tapahtumanjärjestäjille tilan ja kaluston lisäksi myös auttavia käsiä. Työntekijät, harjoittelijat ja vapaaehtoiset yhdessä osallistuvat tapahtumiin niin halun kuin tarpeen mukaan. Tapahtumista tiedotetaan Oranssin netti- ja Facebook-sivuilla ja Oranssiklubin Facebook-ryhmässä sekä vapaaehtoisten sähköpostilistalla.

Mikäli sinua kiinnostaa toimia Oranssin talkoolaisena, tapahtumanjärjestäjänä tai muuten auttaa tapahtumien ja työpajojen kanssa, ota yhteyttä sähköpostitse oranssileo@gmail.com tai tule osallistumaan vapaaehtoisten iltaan, jossa tapahtumanjärjestäjät jakavat omia kokemuksiaan ja työntekijät kertovat tulevista tapahtumista. Samalla pääset tutustumaan muihin Oranssin vapaaehtoisiin.  Seuraava vapaaehtoisten iltama järjestetään 18.3. kello 17:00 Oranssilla (Kaasutehtaankatu 1, rak 11).

Jos et pääse vapaaehtoisiltaan, mutta olet kiinnostunut toimimaan Oranssilla vapaaehtoisena tai haluat saada lisätietoja, lähetä viestiä osoitteeseen oranssileo(at)gmail.com tai soita 0447005666. 

 

Tervetuloa!Tervetuloa!

Tervetuloa!Tervetuloa!Tervetuloa!Tervetuloa!Tervetuloa!Tervetuloa!Tervetuloa!Tervetuloa!